Tony Braxton ft. H.E.R – gotta move on


No hesitation, you keep me waiting / Saying you’re on your way/ Oh, but I supported, even ignored it When you had me waiting all day /Ooh, I got it bad. I just gotta move on”,canta Tony despre motivele, semnele care duc la o separare.

Tony Braxton, o artista desavarsita cu un timbru vocal dus la extreme, avand varsta de 53 ani si 30 ani de cariera, ne inmoaie cu o piesa ce ne indeamna sa mergem mai departe.

Videoclipul ce ” se ataseaza ” noului single “Gotta Move On”- ne sunt prezentate etapele prin care trece un cuplu, de la momentele frumoase, la certurile care conduc la momentul ruperii relației.  Ca surpriza sa fie electrizanta in clip apare și H.E.R., dar nu pentru a cânta, ci pentru a executa un solo de chitară electrizant. 

Luna trecută, artista premiată cu Grammy a devenit prima cântăreață de culoare cu o chitară personalizată pentru ea de către reputata companie Fender.

Single-ul “Gotta Move On” face parte de pe albumul Spell my name, disc lansat de Toni Braxton pe 28 august, în plină pandemie. Pe acest material se regăsește și single-ul “Do It”, ajuns Number One în topul Adult R&B Songs realizat de Billboard.

Daca v-a placut, da-ti un like ,un share ori un follow 🥰

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.