Ariana Grande – Positions


Cu o idee interesanta vine reputatul Dave Meyers, regizand videoclipul piesei “positions” unde ne-o prezintă pe Ariana în mai toate ipostazele rolurilor pe care le-ar putea avea o femeie: de la cea mai înaltă poziție, respectiv aceea de Președinte al Statelor Unite, la postura de iubită care-i satisface plăcerile partenerului, și până la rolul mai puțin glorificat de gospodină.

În versuri, Ariana ne mărturisește că este fericită să facă toate aceste schimbări de poziții, pentru că iubirea este mai presus de aceste sacrificii, însă intuim din felul în care ne este prezentată relatarea că e vorba de sarcasm.

Noul single “positions” va fi inclus pe viitorul album de studio al Arianei, care va fi lansat luna aceastei luni.

Ultimul album lansat de Ariana Grande, “Thank U, Next”, apărea în februarie 2019. Discul a fost aclamat de critici, primind și două nominalizări la Grammy, în categoriile Album of the Year și Best Pop Vocal Album. Piesa “7 Rings”, inclusă pe album, a fost și ea nominalizată în categoriile Record of the Year și Best Pop Solo Performance.

“Thank U, Next” a fost și un succes comercial. Albumul a debutat pe prima poziție în clasamentul Billboard 200, artista doborând și recordul pentru cele mai multe piese (11) aflate simultan în top 40 Billboard Hot 100.

În ultimele luni, Ariana s-a menținut în atenția publicului prin colaborările cu Lady Gaga, pentru hitul “Rain On Me“, dar și cu Justin Bieber, pentru piesa de carantină “Stuck with U“.

Asadar, Ariana este acolo sus ,intra in lumina reflectoarelor de fiecare data. O piesa ce se doreste a fi un”fresh” in mijlocul unei zile de wfh.

Daca v-a placuti, da-ti un like ,un share ori un follow 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.