WE ARE CHAOS


Stiti cand este revelionul pasionatilor de rock alternativ? Da, in aceasta perioada si asta datorita lui Marilyn Manson si ale sale lansari de piese de pe albumul cu acelasi nume-We ARE CHAOS.

Pe 29 iulie, Marilyn Manson  ne-a oferit un nou single. Se numeşte “WE ARE CHAOS” şi este o baladă cu aer country întunecat, invocând acea abordare sumbra pe care o promisese shock rockerul. 

WE ARE CHAOS”  vibreaza masiv, amplu, cu mult ecou şi care poate răsuna pe o arenă plină cu zeci de mii de fani… Poate în 2021, sau poate 2022, după pandemie, sigur!

Marilyn Manson a ales sa clipeze simplu, fără artificiile folosite la început de mileniu ori prin anii ’90. Abordarea sa este una mai degrabă indie, cu cadre avand fizionimia artistului suprapusa peste o lume decăzută, poluată şi dezolantă. Peste tot acest peisaj apocaliptic o figură cu machiaj întunecat priveşte strictă si dezaprobator la oameniii care iau gresit fatal.

Colaje de imagini , metafore întunecate, soldaţi din războaie mondiale şi femei la plajă sunt alternante pentru a sublinia derapajul si inconstienta omenirii . Odată cu acest single, Marilyn Manson a anunţat că va lansa noul album în luna septembrie. Va fi un album concept, cu numărul 11 în discografia artistului. Se pare că data aleasă pentru debut este controversata zi de 11 septembrie, cu atât de multă însemnătate în State.

Despre noul single şi viitorul album, Manson a declarat următoarele:

“Pe măsură ce ascult “We Are Chaos” acum pare ca şi cum ar fi ieri sau ca şi cum întreaga lume s-a repetat, cum face mereu, făcând piesa titulară şi poveştile să pară că şi cum ar fi scrise azi. Albumul a fost înregistrat integral fără ca să îl asculte cineva până să fie finalizat. Există şi un A Side şi un B Side în sensul tradiţional. Dar cum acesta este un LP este şi un cerc plat şi trebuie că ascultătorul să potrivească piesele de puzzle în peisajul melodiilor.

În realizarea acestui album a trebuie să mă gândesc: îmblânzeşte-ţi nebunia, peticeste-ţi costumul. Încearcă să te prefaci că nu eşti un animal. Dar ştiam că umanitatea este cel mai rău animal. Să faci milă este ca şi cum ai face crime. Lacrimile sunt cel mai mare bun de export al corpului uman.”.

Va las sa ascultati noua piesa a lui Marlyn Manson.

Daca va placut articolul, puteti sa-mi lasati un like,share&follow 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.