RO: 3 Sud Est – Valuri


Printre atatea piese lansate de straini, 3 Sud-Est, band-ul romanesc ai anilor 2000 care si -au adus contributia la dezvoltarea industriei muzicale romanesti, au lansat zilele acestea un videoclip ce se intituleaza -Valuri.

Versurile noului single transmit emoția și dorința de a fi mereu alături de persoana iubită, împreună obstacolele sunt mai ușor de depășit. Cu un sound nu neaparat actual, dar cu speranta ca si altii le vor urma trend-ul, acesta romantic, ce se îmbină cu nostalgia filmelor anilor ’80, “Valuri” este o piesă romantică,departe de anii 2020,vine însoțită de un videoclip regizat de Iura Luncașu, ce transpune prin imagini o poveste de iubire plină de pasiune.

“«Valuri» este un single tare drag nouă, cu un aer nostalgic, ce ne duce cu gândul la sound-ul copilăriei noastre. Fiind constănțeni și văzând marea în fiecare zi, valurile fac parte din viața noastră, așa că pentru videoclip am filmat pe una dintre cele mai ascunse plaje din România. A fost o mare plăcere să lucrăm la această piesă, am simțit de la început că inspirația ne va însoți în tot procesul creativ și sperăm foarte mult să vă placă”, a spus Laurențiu Duță

3 Sud Est a încheiat anul 2019 “Epic” cu un single ce poartă și numele celui mai nou album al trupei. Alte două piese pe care 3 Sud Est le-a lansat anul trecut sunt “Prietenia” și “Focul”, care au adunat zeci de milioane pe YouTube. În mai 2018, trupa a lansat “Dansăm în ploaie”, un single fresh despre fericire și dragoste, iar la sfârșitul anului 2017 “Stele”, hit ce a cucerit topurile muzicale de radio și TV și a adunat peste 15 milioane de vizualizări pe YouTube. În vara aceluiași an, trupa 3 Sud Est a lansat “Am dat tot”, o piesă romantică iar în 2016 “Cine ești?”, o frumoasă piesă de dragoste ce a cucerit internetul, dar și topurile muzicale TV și radio.

As spune ,eu, suntem invitati la o plimbare “pe mare” si avand valurile aproape la cateva momente de reflectare asupra relatiilor.

Daca va placut, lasati un like, un share ori un follow.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.